Terug < >

Foto's

Op deze pagina vind je enkele foto's van onze lokalen. Zo krijgt je een beter beeld van wat wij kunnen aanbieden. Je huurt van ons drie lokalen: het speelclublokaal, het rakkerslokaal en de keuken. Verder mag je ook gebruik maken van ons mooie terrein bij, met verharde parking. Klik op een foto om de afbeelding in het groot te bekijken.

Speelclub lokaal

Het grootste lokaal. Dit ligt helemaal vanvoor aan ons terrein en dus het verst verwijderd van het jeugdhuis. Ook zijn hier gordijnen geïnstalleerd. Het perfecte lokaal dus om in te slapen. De centrale verwarming zorgt ervoor dat jullie het 's nachts niet te koud zullen hebben.

Rakkers lokaal

In dit lokaal staan enkele tafels, stoelen en een zithoek. Bij slecht weer is dit de perfecte plaats voor enkele leuke binnenspelen. Ook is dit het perfecte vergaderlokaal op een leidingsweekend of om te eten met grote groepen.

Keuken

Een klein, maar gezellig lokaal met alle benodigdheden om te koken. Een ijskast en diepvries, een groot vuur met vier gaspitten, een dubbele gootsteen, en uiteraard het nodige kookgerei. Een volledig overzicht van wat er zich in onze keuken bevindt, vindt u hier.

Terrein

Wij hebben een mooi en groot grasveld waarvan je gebruik mag maken. Naast ons terrein ligt een verhard stuk parking waardoor je je auto tot vlak voor de lokalen kan parkeren. De lokalen liggen vanvoor aan het terrein (zoals te zien op de rechtse foto), zo ver mogelijk van het jeugdhuis. Onze leidingsploeg is op vrijdag- en zaterdagavond vaak te vinden in ons leidingslokaal in de houten challet (zie de linkse foto) of in jeugdhuis joh, het gebouw met de fluogele pillaren helemaal aan de overkant van het terrein. Wij staan dan ook altijd klaar om jullie verder te helpen mochten jullie vragen of problemen hebben.


Partners:
district Hoboken Umicore jeugdhuis Joh chiro Hobken Klinker de Banier
Chiro Hoboken Sentroem | Oudestraat 81, 2660 Hoboken | info@sentroem.be | BE17 7895 5438 4421 | privacyverklaring | login leiding